Hvordan Bank fungerer

Banker tilbyder et stort antal finansielle tjenesteydelser, og betaler du interesse på i det mindste nogle af dem. På grund af dette, mange mennesker er hurtige til at glemme, at banksektoren er stadig en virksomhed, og bankerne skal tjene penge til at betale deres ansatte, holde utilities kører, og opnå en fortjeneste til deres aktionærer og kunder. Hvis du har nogensinde fundet dig selv spekulerer på, præcis hvordan det er, at bankerne kunne udbetale så meget som de gør mens stadig gør penge, så denne artikel henvender sig til dig.

Nedenfor finder du oplysninger om nogle basale bankydelser, samt hvordan bankerne gør de penge, de skal dække alle deres udgifter og gøre den profit, som de behøver for at vokse.

Grundlæggende i bank

De fleste banker har en række kontotyper og tjenester til fælles. Disse omfatter opsparingskonti, chequeing konti, indlånsbeviser, investeringsservice, online-kontoadgang og udlån services, og er blandt tingene, de fleste mennesker forventer at finde, når de vælger en ny bank.

Med tjenester til fælles med andre banker aktiverer banksektoren til at være konkurrencedygtige… en bank kan indstille sig selv ud fra resten ved at tilbyde bedre service og bedre priser og vilkÃ¥r end de andre, at de konkurrerer med lokalt.

Opsparing, cd’er og andre rentebærende konti

Nogle af de tjenester, som bankerne tilbyder er rentebærende, hvilket betyder, at de har en rente, der betales til kontoindehaveren baseret på mængden af penge, der er på kontoen. Disse konti er et incitament for kunder at sætte deres penge og deres tillid til banken, da de er de konti, der betaler et afkast på penge i dem. Renter, der betales på disse konti kan variere fra bank til bank, men de er alle baseret på priser, der er fastsat nationalt at sikre, at de ikke falder for lavt.

Chequeing, lån og andre interesse-opladning konti

For at bankerne til at bo i erhvervslivet, skal de gøre penge den ene eller den anden. De gør dette ved at udstede lån, tilbyder chequeing regnskaber og andre interesse-opladning konti og tjenester, der skal betales for. Lån kræver at det lånte beløb betales tilbage med renter, og mange chequeing konti enten en månedlige vedligeholdelse gebyr eller har andre omkostninger i forbindelse med dem ud over overtræk gebyrer og bøder der anvendes, når du forsøger at skrive en checks for mere end du har i din konto.

Andre tjenester, har såsom pengeskab, også gebyrer i forbindelse med deres anvendelse, og kreditkort, der er udstedt af banker afgift rentesatser samt potentielt nogle andre gebyrer forbundet med deres anvendelse.

Avanceret bankydelser

Der er en bred vifte af banktjenester, der ikke er fælles for alle banker, men er godt kendt nok, at mange banker tilbyder dem. Tjenester såsom online-kontoadgang og specificerede bankkontoudtog kan blive tilbudt gratis eller kan have afgifter forbundet med dem, men give en bedre forståelse af din økonomi og du kan finde flere oplysninger om, hvor dine penge vil og hvordan end den standard bank erklæring. Bankerne kan også tilbyder avancerede tjenester såsom investeringsservice, pengemarkedet regnskaber, valutaveksling og endda mulighed for at investere i banken selv.

De tjenester, der tilbydes af nogen én bank vil i vid udstrækning afhænge af banken og ejere og operatører, ønsker så du bør undersøge fuldt ud de tjenester, der tilbydes før, antages det, at enhver én bestemt tjeneste er tilgængelig.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *