Debunking FAFSA myten

Med overfloden af big-business enheder fremskaffelse af penge af elever på vej til at blive velhavende ansvarlige forbrugere med et hus, bil og 1,5 børn, er det ofte glemte, at den amerikanske regering er det første sted at starte når du planlægger studerende finanser.
Stipendier, praktikophold, stipendier, lån: Onkel Sam er intet, hvis ikke produktiv i mangfoldigheden af programmer tilgængelige. For de fleste studerende er acroynm FAFSA deres første møde med den kolde hårde alvor bureaukratiske former, mest almindeligt behandles før de frygtede og stereotypically kryptiske IRS Form 1040.
FAFSA (gratis program til føderal studerende støtte) er en fri form og gratis service, som Department of Education. Hvis du ikke udfylder vil det i du ikke være berettiget til føderale (regeringsstøttede) studielån. Du vil dog stadig være berettiget til private, eller alternative studielån.
Næsten hver skole sætter sin egen frist for når de forskellige former for finansiel støtte forfalder. Nogle kan være så tidligt som i den anden uge af januar, og nogle har ingen frister på alle. Det anbefales at tjekke med din egen skolens økonomiske støtte kontor at finde ud af præcis, hvornår dine deadlines kan falde. For at opfylde en “Transaktion modtagelsesdato” deadline for din college, anbefales det at fremlægge mindst 2 uger før den offentliggjorte frist at forsikre indsendelse.
Der er et utal af store velsmurt virksomheder, der gerne vil tage dine penge og behandle din FAFSA ansøgning på dine vegne. Gebyrer for denne tjeneste typisk spænder fra $50 til $100. Du kan også gå med en privat revisor, men det personlige touch vil selvfølgelig normalt koste dig mere.
Vent! Vil du virkelig ønsker at starte din oplevelse med regeringen former som en afskedsbegæring, nej, du er virkelig ikke lyse eller organiseret nok til at være i stand til at udfylde dig selv? At lære at ‘gør det selv’ med regeringen kan ikke kun en tilfredsstillende men potentielt uddannelsesmæssige erfaringer, der vil lære dig færdigheder at mange self-made millionares lærte sig: afhængig af en revisor eller anonym fast gør intet undtagen spare dig tid, og i virkeligheden med Ticket penge beslutninger, der er at sige, at din ‘medarbejdere’ ikke sætter deres interesser før dit?
Ligesom der findes firmaer som H & R Block der vil åbne op for detailbutikker i din neighorhood hvert år på skat tid, er der virksomheder, der specialiserer sig i FAFSA applikationer. Nu, som med fleste af selvangivelser, FAFSA er alt andet end raketvidenskab. Det er simpelthen et spørgsmål om at gøre sikker på du kender alle dine variabler og hvor man skriver det i formen. For virksomheder, der udfører dette arbejdsdagen i dag ud, er din finansielle fremtid simpelthen en algoritme, der er input og output i øjeblikke. De typisk bruge mere trykpapir for dine dokumenter og kontrol, så de gør i nogen faktiske arbejdskraft.
SÅ overveje at tackle FAFSA dig selv. Ligesom at lære at gøre din skat på egen hånd, et par timer brugt forske i hvordan man gør former en gang vil giver dig mulighed at erobre dem næste gang, og du kan endda tjene penge på siden på campus lære andre at udfylde blanketterne.
Her er regeringens central side for FAFSA. Alt du behøver at vide er her og studere alle ressourcerne her vil lade dig udfylde dette skema uden fejl, og uden at give pengene væk:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *